<

de Wijnboerderij

wijnproeven, arrangementen & partijen

Voor de echte liefhebber...

Meer wijn

Wijnproeverijen

Wij verzorgen gezellige wijnproeverijen, tussen de met kaarsen verlichte eiken wijnvaten, duur: 1½ uur. U kunt een wijnproeverij kiezen uit eigen wijngaard of uit alle delen van de wereld, ook grand cru's.

Wijnproeven tussen de wijnvaten, verzorgd met c.d. achtergrondmuziek. De wijnproeverij omvat in principe een "blinde" proeverij, met gezellige "stoomcursus" wijnproeven. De wijnen, die geproefd worden, zijn voornamelijk uit eigen productie, met als verrassingselement een buitenlandse wijn ertussen.


de Wijnkelder

Min. groepsprijs voor 12 personen en minder € 200,- per groepje. U krijgt dan: 1 champenoise, 2 wijnen + 2 aangeklede hapjes.

Boven 12 personen gelden de volgende prijzen: Minimum van 200,- euro per groepje. U kunt dan het arrangement van uw keuze nemen en de prijs van het arrangement vermenigvuldigen met het aantal personen en bij de 200,- euro tellen.

Arrangementen

Voor de volgende arrangementen geldt minimaal 35 personen. Daar u de locatie voor uzelf heeft, komt er een stukje locatiehuur bij; dit hangt af van het aantal personen. Voor minder personen prijs op aanvraag. De arrangementen nrs. 1 en 2 zijn gebaseerd op een totale verblijfsduur van 4 uur [ruim voldoende]. Daarna komt er 75 euro per uur bij, of gedeelte ervan.

De lunch arrangementen zijn gebaseerd op een totale verblijfsduur van 2½ uur. Daarna komt er 75 euro per uur bij, of gedeelte ervan

Copyright © de Wijnboerderij